Underviser

Vibeke Wrede

Vibeke Wrede er uddannet instruktør fra Statens Teaterskole i København, desuden har hun læst teatervidenskab på universiteter i USA og Danmark. Hendes produktioner som sceneinstruktør dækker alt fra det klassiske repertoire til ny dramatik. Hun har stor undervisningserfaring og har bl.a. undervist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Skuespillerforeningens Efteruddannelse, Statens Teaterskole, Dans i Dialog og Odsherred Teaterskole. I øjeblikket er hun tilknyttet Skolen for Moderne Dans, hvor hun underviser i narrativ koreografi.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.