Underviser

Christopher Benstead

Christopher Benstead har gennem de seneste femogtyve år komponeret mere end halvfems musikstykker i en bred vifte af stilarter fra orkesterstykker, til kammermusik, kirkemusik og elektronisk musik. Han har komponeret for utallige dansekompagnier eks. Rambert Dance Company, London Contemporary Dance Theatre og Den Kgl. Ballet. Christopher har netop føjet yderligere to titler til samlingen ”Music for Dance”. Han underviser såvel dansere som musikere og er en af Englands mest anerkendte og erfarne danseakkompagnatører.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.