Underviser

Sheila de Val

Sheila de Val er leder af den Dansepædagogiske Uddannelse på Skolen for Moderne Dans. Hun har 25 års international erfaring som danser og pædagog. Siden 1983 har hun været underviser og co-kunstnerisk leder af Uppercut Danseteater. Hun har været med til at præge det danske dansemiljø gennem mange år og har været blandt initiativtagerne til bl.a. Dansens Hus, Skolen for Moderne dans, Dans i Dialog og Dans i Uddannelse. Hendes erfaring med undervisning af børn, unge og professionelle er stor.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.