Underviser

Charlotte Munksø

CM er lærer på Statens Teaterskole, hvor hun bl.a. underviser skuespillere i fysiodramatik samt instruktører og scenografer i "komposition i rum". CM har baggrund i den moderne dans – dels som danser dels som koreograf – og har arbejdet med koreografiske opgaver i forbindelse med teaterforestillinger, bl.a. på Det kongelige Teater og Ålborg Teater.
Charlotte Munksø har instrueret den anmelderroste forestilling 'Jeg er min egen kone' (Ålborg Teater 2009), som siden hen har været genopsat  i København (Riddersalen 2011 og 2012).
I 2011 instruerede CM en devised børneforestilling 'Fra månen og ned' for Det lille Teater. Den vandt Reumert prisen for årets bedste børneforestilling.
I 2012 instruerede CM med tre daværende 4. års skuespillerstuderende forestillingen 'Her lugter af ingenting' baseret på et studieophold i Tokyo.  Det karakteristiske ved denne forestilling er, at den arbejder i grænselandet mellem Butoh, teater og performance og har et stærkt fysisk og visuelt udtryk. Forestillingen er udtaget til at spille på ITs, teaterfestivalen i Amsterdam d. 25/6 2013.
Netop nu spilles Okker Gokker på Det lille Teater i København, som CM og holdet har fået megen anerkendelse for.
I en årrække har CM undervist, koreograferet og instrueret i udlandet. Primært i Japan, Italien og Frankrig. Denne sommer underviser/iscenesætter CM for 9. gang på teaterfestivalen Prima del Teatro i San Miniato i Italien. Primært med emnerne devising og site specific.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.