Underviser

Aaron Sean Watkin

Aaron Sean Watkin færdiguddannede sig fra The National Ballet School of Canada i 1988 ved at vinde den prestigefyldte Erik Brun Pris. Han havde en succesfyldt karriere i balletkompagnier som ”The National Ballet of Canada”, ”English National Ballet” og ”Het National Ballet”. Watkin blev inviteret af William Forsythe til at være Principal Dancer i ”Ballett Frankfurt”. I 2002 blev han udpeget til Associated Artistic Director for ”The Victor Ullate Ballet” i Madrid. Han er nu freelance kunstner og personlig koreografisk assistent for Forsythe og David Dawson med ansvar for opsætning og prøveledelse af deres balletter; såvel som underviser af utallige Forsythe workshops over hele verden.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.