Underviser

Gunilla Edemo

Gunilla Edemo er dramapedagog och journalist, uddannet ved Stockholms universitet og ved Institut for dramaturgi, Århus Universitet. Hun arbejder bl.a. for tidskriften Bang/bangs Forlag, hvor hun har været redaktør for den nordiske antologi "Femkamp - bang om nordisk feminism" og for Stockholms improvisationsteater hvor hun afholder kurser i bl.a. storytelling og køn og seksualitet på scenen. Hun har tidligere arbejdet for Unga Riks/Riksteatern, med performance-projektet Barnens Megafon, Malmö Högskola, og som journalist på kulturredaktionen ved Sydsvenskan i Malmö.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.