Underviser

Lina Kurttila

Lina Kurttila er en drag- og performance artist. Er uddannet ved Teaterstudio II, uddannet i fysisk teater ved Teaterstudion og har studeret ”Genusvetenskap”, ”Sexualiteter” og ”Feminismens klassiker” ved Södertörns högskola og Statsvidenskab ved Stockholms universitet. Studerer nu ”Genusvetenskab” ved Stockholms Universitet. Lina har medvirkat i föreställningen Gbg01 i teatergruppen sthlm som bl a gästspelade på Unga klara, Stockholms stadsteater. Startade performancegruppen Nätverket ReAktion, Er p.t. med i draggruppen Lion Kings og modererar feministfestivalen Viktorias sekret som ges på Kulturhusterrassen i Stockholm (2003 & 3x2004) Arbejder også som skolinformatør for RFSL.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.