Underviser

Joakim Rindå

Joakim Rindå, "genusvetere", har arbejdet som instruktørassistent for Suzanne Osten på forestillingen det allra viktigaste på Unga Klara, Stockholms Stadsteater, hvor han også producerede en række queerseminarier i tilknytning til forestillingen i løbet af foråret 2004. han har også arbejdet som projektleder på RFSL Stockholm og er nu producent for KOMBAT - Stockholm queer og feministisk filmfestival. Sammen med Gunilla Edemo har Joakim Rindå forelæst og gennemført workshops omkring køn og genus på bl.a. Teaterhögskolan i Malmö, Stockholms Improvisationsteater og for Stockholms läns Landsting.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.