Underviser

SubFrau

SubFrau er en nordisk teatergruppe stiftet i 2001, bestående af Sonja Ahlfors (Fi), Kristina Alstram (S), Ida Løken (Fi/N), Maria Pálsdóttir (S, Island), Lotten Roos (S), Marika Salomaa (Fi) Sofia Törnqvist (Fi) Johanna Wingren (Fi) - alle uddannet fra Teaterhøgskolen i Helsingfors. Gruppen blev stiftet på baggrund af en Drag-king workshop med Diane Torr. Subfrau har bl.a. spillet på Happaranda/Torneås Internationale Kvindefestival (2001), hvor de vandt publikumsprisen og på Tascheles i Berlin (2002). Ved at transformere kvinder til mænd stiller Subfrau spørgsmål ved vores vante forestillinger om kønsroller og det gængse teaters præsentation af disse. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.