Underviser

Kitt Johnson

Kitt Johnson er koreograf og danser samt kunstnerisk leder af kompagniet X-act med base i København.
Gennem sit mere end 25 år lange virke har Kitt Johnson skabt et særegent kunstnerisk univers funderet på et stærkt personligt koreografisk udtryk, en sublim kropskontrol, samt en unik sans for rum og sceneeffekter. Resultatet ses i en lang række forestillinger, både solo- og ensembleværker, som har turneret med stor succes i ind- og udland. Et vigtigt element i Kitt Johnsons virke har altid været det stedsspecifikke, og hun har arbejdet med dette i mange projekter nationalt såvel som internationalt – senest med biennalen MELLEMRUM, som hun arrangerer og kuraterer i X-act regi.
Kitt Johnson er desuden en efterspurgt underviser, foredragsholder og kunstnerisk konsulent.
Se evt. mere på www.kittjohnson.dk

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.