Underviser

Thomas Brockmann

Thomas Brockmann har arbejdet som lystekniker/operatør siden 1980 og siden starten arbejdet parallelt som både bruger og udvikler af lysanlæg. Thomas har fungeret som både konstruktør, designer, udlejer og sælger af lysudstyr, og har et solidt og bredt kendskab til lysteknologi. Desuden har han, ud over at fungere som ”Function Designer” hos MA Lighting Technology GmbH siden 1995, undervist i både ETC, Wholehog, MA samt de fleste typer motorlygter gennem de sidste 10 år.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.