Underviser

Ing-Britt Sundin

Ing-Britt Sundin har i mere end 20 år arbejdet med indfarvning og patinering for teatre i Sverige, herunder Dramaten, Stockholmsoperan, Östgötateatern og Folkoperan. Hun har ledet talrige kurser i avancerede patinerings- og indfarvningsteknikker, bl.a. på Konstfacksskolans tekstillinje, svenske regionsteatre og flere NOTT-seminarer. Ing-Britt Sundin regnes for en af Nordens førende eksperter i patinering og har i de sidste mange år været fast tilknyttet Stockholms Stadsteater.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.