Underviser

Charles Marowitz

Charles Marowitz har et solidt renomme som instruktør, kritiker og underviser, bl.a. på New York University og Yale. Han er forfatter til bøger som. "The Other Way: An alternative approach to acting and directing", "Stage dust: A cultural critic's scrapbook from the 1990s" og "Roar of the Canon: Kott and Marowitz on Shakespeare".
Sideløbende med en omfattende artikelproduktion har Charles Marowitz også haft mange projekter i gang i Europa – bl.a. på National Teatret i Oslo, National Scenen i Bergen, adskillige teatre i Danmark og senest med opsætningen af et Vaclav Havel-stykke Prag.
Derudover er han dramakritiker på L.A. Herald Examiner og korrespondent for Sunday Telegraph i England med et utal af film- og tv-produktioner bag sig. Han har sat mange stykker op på West End og hos Royal Shakespeare Company, hvor han i slutningen af 60’erne begyndte sin karriere som medinstruktør hos Peter Brook. Charles Marowitz har også sat stykker op på Broadway, bl.a. ”Sherlocks last Case" med Frank Langell – og i 1989 fik han præmieret sit stykke ”Wilde West”. 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK