Underviser

Charles Marowitz

Charles Marowitz har et solidt renomme som instruktør, kritiker og underviser, bl.a. på New York University og Yale. Han er forfatter til bøger som. "The Other Way: An alternative approach to acting and directing", "Stage dust: A cultural critic's scrapbook from the 1990s" og "Roar of the Canon: Kott and Marowitz on Shakespeare".
Sideløbende med en omfattende artikelproduktion har Charles Marowitz også haft mange projekter i gang i Europa – bl.a. på National Teatret i Oslo, National Scenen i Bergen, adskillige teatre i Danmark og senest med opsætningen af et Vaclav Havel-stykke Prag.
Derudover er han dramakritiker på L.A. Herald Examiner og korrespondent for Sunday Telegraph i England med et utal af film- og tv-produktioner bag sig. Han har sat mange stykker op på West End og hos Royal Shakespeare Company, hvor han i slutningen af 60’erne begyndte sin karriere som medinstruktør hos Peter Brook. Charles Marowitz har også sat stykker op på Broadway, bl.a. ”Sherlocks last Case" med Frank Langell – og i 1989 fik han præmieret sit stykke ”Wilde West”. 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.