Underviser

Karen Balle

Karen Balle er manuskriptforfatter og uddannet filminstruktør hos Judith Weston, NY i 2002. Hun har instrueret og skrevet flere novellefilm – heriblandt "Lauges kat", "Til næste sommer", "Intet set, intet hørt, intet gjort" – og flere spillefilm er under udvikling netop nu. Med udgangspunkt i karakteren og spilleren, arbejder hun med metoder, der gennem handling og bevidst brug af værktøjer, giver optimal plads for spilleren, så der ikke bliver så langt mellem "larger than life-øjeblikkene".

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.