Underviser

Kristoffer Møller Hansen


Kristoffer Møller Hansen har været den ene halvdel af Holbæk Teaters leder-duo siden 2011. Kristoffer er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har fungeret som freelance skuespiller på teater, film og tv, siden han blev færdig i 2006. Kristoffer undervist på Borup Højskole, Skuespillerskolen ved Århus Teater og Fredericia Musicalakademi.

Kristoffer fungerer både som skuespiller, instruktør og har udviklet og skrevet flere foresillinger, senest familiemusicalen Rasmus Klump. Desuden sidder Kristoffer i flere bestyrelser og er formand for TIOs Uddannelsesudvalg. I 2007 startede Kristoffer virksomheden KulturARK, der leverede professionelle kunstneres kunnen til erhvervslivet, særligt med fokus på virale kommunikation.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.