Underviser

Rasmus Adrian

Rasmus er uddannet fra Københavns Universitet i musikvidenskab, og fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i klassisk guitar. Han har desuden en musikmagistergrad i Arts Management fra Sibelius Akademiet i Helsingfors samt en MPA fra Copenhagen Business School. 

Med flere års erfaring som producent og leder i musik- og teaterlivet, har Rasmus Adrian en bred indsigt i ledelse af kunst- og kulturinstitutioner. Han har gennem en årrække undervist på bl.a. Københavns Universitet og Statens Teaterskole i ledelse, markedsføring og administration af kulturinstitutioner. Rasmus Adrian har bl.a. været administrativ leder og teaterdirektør for teatret Republique i København (2009-2012) og musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester (2013-2015).

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.