Underviser

Karen Vedel

Lektor, Teater og Performancestudier, Institut for Kunst og Kulturvidenskab, KU. Baggrund indenfor dans og koreografi. Cand. mag. fra Institut for Teatervidenskab 1994, herefter ansættelser som bl.a. leder af efteruddannelsen Dans i Dialog (efteruddannelse), underviser på Skolen for Moderne Dans, Statens Teaterskole og på Københavns Universitet samt forsker på Idrætsforsk og på Helsinki Collegium for Advanced Studies. Ph.d. grad fra Institut for Kunst og Kulturvidenskab 2004 med afhandlingen ”En anden dans. Moderne scenedans i Danmark 1900 – 1975”.

Mangeårigt virke i forskellige bestyrelser på scenekunstområdet, bl.a. ”Terra Nova” (multikulturel teatergruppe), Congress on Research in Dance (CORD), Udvalget for Film og Scenekunst (formand) under Statens Kunstfond og næstformand i bestyrelsen af samme. Seneste post gælder bestyrelsen i Københavns Teatersamarbejde efter udpegning af det afgåede scenekunstudvalg under Statens Kunstråd.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.