Underviser

Stig Andersen

Dansk forlagsdirektør; cand.phil. i dansk 1978. Stig Andersen var tilknyttet Politikens Forlag 1978-86 og Gyldendal 1986-92, bl.a. som leder af Gyldendals Bogklubber fra 1987. Som administrerende direktør for Aschehoug Dansk Forlag 1992-99 var han bl.a. med til at starte "biografi-bølgen" i den danske forlagsverden.

I 1999 blev Stig Andersen adm. direktør for Gyldendal. Hans ledelse har haft fokus på at sikre forlaget en tilfredsstillende økonomi og dynamik til at kunne udvikle sig under branchens ændrede markedsforhold med bl.a. frie priser og supermarkedernes betydelige salg af bøger. Dette er bl.a. sket ved at etablere færre og større strategiske enheder i koncernen - såkaldte resultatcentre.

Under Stig Andersens ledelse har Gyldendal udviklet og styrket sin position som Danmarks førende forlagskoncern. Stig Andersen har bl.a. udviklet de mindre synlige, men meget væsentlige områder som fx undervisning og bogklubber, ligesom han har medvirket til at søsætte en række digitale projekter med ordbøger, lydbøger og Den Store Danske Encyklopædi online.

Både omsætning og indtjening er øget markant under Stig Andersen, og forlaget har udviklet sig både via organisk vækst og ved tilkøb af en række forlag. Blandt opkøbene finder man store dele af Gads Forlag, Systime, en række nichebogklubber, Schultz Forlag, Cicero/Chr. Erichsens Forlag, Chr. Ejlers Forlag og Borgens Forlag.

Stig Andersen blev i 2012 ridder af Dannebrogordenen. I 2014 blev han valgt til formand for Forlæggerforeningen.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.