Underviser

Susanne Danig

Scenekunstproducent, ledelseskonsulent, international innovatør.

Ejer af Danig Scenekunst Service. Tidligere leder af Dansk ITI (International Theater Institute) og producent for flere danske teater og de to danske scenekunstfestivaler Waves og Asterioden. Senest ansvarlig for afholdelse af de Nordiske Scenekunstdage.

Susanne har international erfaring i at skabe festivaler og udvikle kunstinstitutioner, har siddet i flere bestyrelser og har fungeret som rådgiver for bl.a. Kulturstyrelsen. Hun er desuden mangeårigt medlem af det international netværk IETM og er præsident for international festival forum/ITI.

Susanne er Cand. Mag i Litteraturvidenskab og Moderne kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet, har fulgt undervisning i både USA og Frankrig, og har en diplomuddannelse i ledelse ligesom hun er certificeret Passion test Facilitator.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.