Underviser

Jens Nielsen

Jens er konsulent og indehaver af det nystartede Artana, der beskæftiger sig med kulturanalyse og rådgivning. Han er uddannet musiker og cand.scient.pol. Arbejdsopgaverne har været inden for ledelse af symfoniorkestre, kulturchefstillinger i Københavns Amt og Greve Kommune og en længere årrække som lektor og ekstern lektor på CBS, Københavns Universitet og University College Sjælland.

Jens Nielsen har skrevet en lang række bøger og artikler om kulturledelse, eventledelse, kulturøkonomi og kulturpolitik. Han blogger jævnligt på kulturledelse.dk Han har været medlem af et større antal bestyrelser, formand for flere af dem og har tillige været institutionsleder under en bestyrelse såvel som embedsmand tilknyttet flere bestyrelser for store institutioner. Jens Nielsen har skrevet artikler og bøger og arrangeret konferencer om bestyrelsesarbejde i kultursektoren. Han har sammen med Rasmus Adrian og Jørgen Ulrik Jensen taget initiativ til dannelsen af den nystartede Kulturinstitutionernes Bestyrelsesforening.

Relevante artikler er: Lise Lyck og Jens Nielsen: Strategisk Kulturledelse. Om bestyrelsesarbejde i kultursektoren. En artikel om kulturinstitutionernes bestyrelsesarbejde blev bragt i Kulturledelse.dk’s Magasin nr. 1 i januar i år. En række replikker fra kulturfolk findes også i magasinet.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.