Underviser

Lene Bak

Lenes kerneområder er strategisk udvikling og evaluering, ledelse af komplekse processer, organisation og kommunikation - i alle skalaer og i tværgående, involverende processer- især inden for den offentlige sektor: stat, region, kommune, institution.

Aktuelt arbejder Lene på følgende områder:

På det statslige niveau som projektleder i flere større programevalueringer og strategiske og organisatoriske analyser. Her er samarbejdspartnerne Kultur-, Undervisnings- og Erhvervsministerierne, styrelser og fagcentre samt Nordisk Ministerråd. Senest har Lene arbejdet for Kulturministeriet med en stor undersøgelse af danskernes kulturvaner samt for Udenrigsministeriet med evaluering af Images Festivalen og kultursamarbejde med udviklingslandene, Center for Kultur og Udvikling. Lene har ligeledes været gennemgående proceskonsulent og medskribent på Kulturstyrelsens museumsudredning, der danner grundlag for den nye museumslov.

På det kommunale niveau rådgiver Lene i hele landet vedrørende kreativ byplanlægning, kultur, turisme og oplevelsesøkonomi. Det være sig citydesignprocesser, kulturel bygherrerådgivning, turismepolitik, kultur- og oplevelsespolitik, børnekultur, kulturelle markedsundersøgelser mv. Som eksempler er Lene aktuelt proceskonsulent for Aarhus Kommune/RealDania i forbindelse med nybyggeri og udflytning af Hovedbiblioteket til De bynære Havnearealer, samt for Syddjurs Kommune i forbindelse med udviklingen af Den Gamle Maltfabrik i Ebeltoft til et integreret bibliotek, museum og kreativ-iværksættercenter (et offentlig-privat samarbejde).

På institutionsområdet arbejder Lene med strategisk udvikling og fusionsprocesser i en række kulturhistoriske, naturhistoriske og kunstmuseer landet over. Gennem de seneste to år: Museum Østjylland, Museum Midtjylland, VejleMuseerne og Vestfyns Museer, Randers Kunstmuseum, Museum Jorn, Trapholt og Parkmuseerne samt Naturhistorisk Museum i hhv. København og Aarhus. Lene har godt 20 års konsulenterfaring, herunder 10 år med ledelse af konsulenter, og har endvidere stor erfaring som konferenceleder og oplægsholder.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.