Underviser

Michael Sylvest Nielsen

Michael Sylvest Nielsen er direktør på BDO’s kontor i Roskilde og har stor og mangeårig erfaring med revision i den offentlige sektor. Er registreret revisor med tilknyttet certificering som offentlig revisor (COR) Michael har over 30 års erfaring med revision og rådgivning af kommuner og andre offentlige virksomheder. Michael er ansvarlig for revisionen af Allerød, Frederikssund, Lejre, Fredensborg, Stevns, Albertslund og Rudersdal kommuner, en række §60-selskaber samt en lang række andre offentlige virksomheder, herunder Danske Regioner med tilhørende institutioner, museer og øvrige kulturinstitutioner, idrætshaller, havne og feriefonde.

Har erfaring med udarbejdelse af tilbud til offentlige kunder. Har erfaring i analyse af indkøbs- og udbudsprocesser. Har endvidere en baggrund som intern it-chef i BDO med ansvar for bl.a. udvikling af revisions- og dataanalyseværktøjer i hvilken egenskab han har haft kontakt til en bred vifte af kunder. Er tilknyttet BDO KR’s Kompetencecenter for Revision KCR.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.