Underviser

Jacob Bøtter

Jacob Bøtter er iværksætter, forfatter, ekspert i sociale medier og stifter af en række virksomheder, bl.a. konsulentvirksomheden Wemind A/S. Han er en efterspurgt foredragsholder i ind- og udland.  Han er ekspert i at få virksomheder til at samarbejde og dele viden. Jacob er født ind i den digitale tidsalder og har stor erfaring med at flytte grænserne for, hvordan internettet kan forandre vores organisationer og virksomheder. Jacobs Twitter profil var en af de første i Danmark, ligesom han også var en af de første til at blogge og podcaste herhjemme. 11.827 mennesker følger Jacob på Twitter. Jacob Bøtter har rådgivet 2 statsministre i sociale medier.

Jacob er ekstern lektor på IT-Universitetet i København og desuden tilknyttet som fast gæsteforelæser på Mediehøjskolen og Multimediedesigneruddannelsen. 

Jacob er forfatter til bogen "NQ - involvering med sociale medier" samt bestselleren "Unboss", som han har skrevet sammen med Lars Kolind. Den 24. april 2014 udkom hans nye bog i High Performance Serien.  Bogen hedder "Udefra" og handler om den nye medarbejder der forstår, at crowdsourcing ikke bare er et buzzword, men en ny præmis for deres arbejde. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.