Underviser

Jacob Bøtter

Jacob Bøtter er iværksætter, forfatter, ekspert i sociale medier og stifter af en række virksomheder, bl.a. konsulentvirksomheden Wemind A/S. Han er en efterspurgt foredragsholder i ind- og udland.  Han er ekspert i at få virksomheder til at samarbejde og dele viden. Jacob er født ind i den digitale tidsalder og har stor erfaring med at flytte grænserne for, hvordan internettet kan forandre vores organisationer og virksomheder. Jacobs Twitter profil var en af de første i Danmark, ligesom han også var en af de første til at blogge og podcaste herhjemme. 11.827 mennesker følger Jacob på Twitter. Jacob Bøtter har rådgivet 2 statsministre i sociale medier.

Jacob er ekstern lektor på IT-Universitetet i København og desuden tilknyttet som fast gæsteforelæser på Mediehøjskolen og Multimediedesigneruddannelsen. 

Jacob er forfatter til bogen "NQ - involvering med sociale medier" samt bestselleren "Unboss", som han har skrevet sammen med Lars Kolind. Den 24. april 2014 udkom hans nye bog i High Performance Serien.  Bogen hedder "Udefra" og handler om den nye medarbejder der forstår, at crowdsourcing ikke bare er et buzzword, men en ny præmis for deres arbejde. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK