Underviser

Susanne Frandsen

Susanne er forfatter til bogen ”Direktørmanualen – ledelse fra hjertet” (hent et gratis kapitel på www.Direktoer-dating.dk), foredragsholder, ledelsesudvikler, certificeret passionstest facilitator, coach og grundlægger af ”DirektørDating – ledelse fra hjertet” samt "GroundZero Leadership Academy".

Susanne er cand.merc i Strategi og ledelse, uddannet inden for erhvervspsykologi, Reiki & Gaia Healer og har desuden en lang række øvrige uddannelser inden for det såkaldte alternative: kinesiologi, håndtydning, drømmetydning, yoga, meditation, clairvoyance mm. Hun sidder i en ”cirkel 7” gruppe (Teori U) med nogle af Danmarks toneangivende indenfor feltet. Susanne har en mangeårig erfaring bag sig som Key Account Manager, ledelseskonsulent og bestyrelsesmedlem. I kombination med dén erfaring og en livshistorie med en række livskriser, brænder hun nu passioneret for og er ekspert i at sætte folk fri af deres begrænsende historier, så de kan følge deres hjerte og oversætter det med succes til topledere og deres ledelsesgrupper – samt folk, der ”bare” gerne vil være direktør i deres eget liv og mestre indre lederskab og bevidst skabelse.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.