Underviser

Jørgen Ulrik Jensen

Jørgen Ulrik er uddannet cand.merc. og har siden 1984 arbejdet dels som rådgiver inden for strategi-, organisations-, governance-  og forretningsudvikling, dels som leder af forskellige rådgivningsvirksomheder. Han stiftede Pluss Leadership i 2001. Over tid har Jørgen Ulrik opbygget en unik kompetence vedr. governance og strategisk ledelse i navnlig offentligt ejede virksomheder, selvejende institutioner og i krydsfeltet mellem offentlige og private aktører. Han har gennemført bestyrelsesseminarer for over 70 forskellige institutioner og virksomheder, som er kendetegnet ved, at både marked og politik sætter rammer for deres virke. Han har desuden udviklet og afviklet kurser og uddannelser med deltagelse af over 1.200 offentlige bestyrelsesmedlemmer siden 2008. I 2011 tog han initiativ til udgivelse af Dagens Dagsorden – Tidsskrift for Offentlige Bestyrelser – hvor han har leveret en lang række artikler om det gode bestyrelsesarbejde og om udfordringer og forbedringspotentialer ved den samfundsmæssige styringsstruktur. Senest har han taget initiativ til dannelse af Forum for Offentlige Bestyrelser (www.dagensdagsorden.dk), som bl.a. afvikler en årlig bestyrelseskonference for offentlige bestyrelser. Endelig har en stor bestyrelseserfaring fra formandsposter i en række offentlige bestyrelser, bl.a. Visit Aarhus, Aarhus Idrætspark og Sydvestjyske Museer.”  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.