Underviser

Pablo Llambias

Dansk/argentinsk forfatter, mediekunstner, underviser og rektor for Forfatterskolen. Pablo Henrik Llambías er uddannet cand.mag. fra Kunstakademiets Skole for Teori og Formidling og har bl.a. studeret filmvidenskab på Københavns Universitet og trombone ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Debuterede i 1996 på Gyldendal med novellesamlingen Hun har en altan. Seneste udgivelser er Monte Lema (2011), Hundstein (2013), Sex Rouge (2013) og Standardprædiken (2014). Llambías har via Litlive.dk formidlet oplæsninger og litterære arrangementer over hele landet. Han har instrueret flere kort- og dokumentarfilm og underviser i skrivekunst på Pastoralseminariets Efteruddannelse, på Rytmisk Musikkonservatorium og på Forfatterskolen, hvor han var rektor fra 2009-2015.

www.llambias.info

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.