Underviser

Maia Elisabeth Sørensen

Maia Elisabeth Sørensen er oprindeligt uddannet danser og koreograf ved Martha Graham School i New York, men har siden specialiseret sig i dansefilm som instruktør, koreograf, klipper og performer. Hun har vundet flere priser for sit arbejde, bl.a. prisen for ”Bedste Eksperiment” ved filmmagasinet Ekko’s Shortlist Awards 2014 for filmen Satellit. Arbejder herudover som freelance konsulent på dansefilm og fungerer som koordinator og kurator for projektet ScreenMoves iværksat af Dansehallerne.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.