Underviser

Lotte Svendsen

Filminstruktør og manuskriptforfatter. Allerede efter uddannelsen på Den Danske Filmskole i 1995 markerede Lotte Svendsen sig som en socialt bevidst og samfundsengageret satiriker med kortfilmene Café Hector (1996), Mors Dag (1996) og Royal Blues (1997), som hun modtog en Robert for. I 1995 medstiftede hun satiregruppen Emmas Dilemma, som senere blev til en populær serie på DR2.

Hun spillefilmdebuterede i 1999 med Bornholms stemme, en original fortælling om 1980’ernes Udkantsdanmark. Sidenhen medmanuskriptforfatter og instruktør til bl.a. spillefilmen Tid til forandring (2004), DR2-serien Er du skidt, skat? (2003) og filmtrilogien Max Pinlig (2008-2012). Herudover er hun ugentlig debattør i nyhedsprogrammet Kulturen på TV2 News.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.