Marianne Sørensen

Marianne Sørensen har en uddannelsesmæssig baggrund med diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium samt solistklasse og musikpædagogisk eksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har en mangeårig udøvende praksis som solist og koncertsanger samt som korist i DR's Koncertkor, Den Jyske Opera og forskellige professionelle vokalensembler. Endvidere studier i Nordisk filologi fra Århus Universitet.

Marianne har bred undervisningspraksis og –erfaring fra mange sammenhænge: Skuespillerskolen ved Odense Teater, Rytmisk Musikkonservatorium, Musikvidenskabeligt Institut ved Københavns Universitet, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, efteruddannnelsen ved Dansk Musikpædagogisk Forening og ansat ved Den Danske Scenekunstskole København siden 2004.

Hun har endvidere mange års erfaring som sangcoach og musikalsk inspirator på teater- og  musikdramatiske forestillinger i det professionelle danske teatermiljø: Det Kgl. Teater, Odense Teater, Dr. Dante, Teater Tango, Betty Nansen, Aveny Teatret, Det Lille Teater.