Underviser

Larissa Sansour

Dansk-palæstinensiske Larissa Sansour arbejder interdisciplinært med film, video, fotografi, internet, design, objekter, bøger og installation.

Konflikten i Mellemøsten, mere specifikt mellem Palæstina og Israel er helt central i Larissa Sansours praksis. Modsætningen mellem det at være knyttet til et sted og samtidig afskåret fra det, er omdrejningspunktet i mange af hendes værker.

I sin praksis kommenterer hun ofte den politiske dialog omkring palæstinensernes situation. Der er dog ikke tale om løftede pegefingre, men derimod om en polemisk, i reglen humoristisk tilgang. I flere af værkerne trækker Sansour tråde tilbage i tiden og henviser til andre kunst- og kulturudtryk.

Læs mere her: www.larissasansour.com

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.