Underviser

Toke Lykkeberg

Toke Lykkeberg er skribent og kurator. Han arbejder for øjeblikket som co-kurator af den nordiske biennale Momentum 8 og som regelmæssig skribent for DIS Magazine og Kunstkritikk. Inden for det sidste år har han udgivet bøgerne "Ikke-kunst som sidste kunstneriske tendens" (Kopenhagen), "Zevs - L'execution d'une image" (Gallimard) og "IMO - Artsit-run gallery 2009-2014" samt kurateret udstillingerne "Branding as branding - The making of Superflex" (Kunsthal Charlottenborg) og "L'embarras" (Toves).

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.