Underviser

Henning Silberg

Henning Silberg er uddannet i musik og retorik på Københavns Universitet 1980 og som statsprøvet sangpædagog på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1981. Henning Silberg har tidligere været talelærer på Frøbelseminariet 1975-83, sangunderviser på Emdrupgård Statsseminarium og Blågaards seminarium 1984-88, talelærer på Skuespillerskolen ved Odense Teater 1988-98, og talelærer ved Den Danske Scenekunstskole København siden 1997.

Han er derudover medstifter af og underviser på Danmarks Show- og Teaterskole 1984-96. Henning har siden 1980 gennem mange år fungeret som coach på utallige skuespil og musicaler på de store teatre i hele Danmark. Underviser både skuespillere og sangere privat.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.