Underviser

Daniel Wedel

Dansk-svensk instruktør og manuskriptforfatter og producent. Uddannet som instruktør fra Statens teaterskole i 1995. Debuterede I 1996 som instruktør og dramatiker med forestillingen “Mysterier” på Husets teater. Producerede herefter en række radio-dokumentarer og montager for DR. Det dokumentariske formsprog har Wedel senere raffineret og gjort til sit særlige varemærke i en række radiodramaer, hvor fiktionen gøres virkelighedsnær ved hjælp af journalistiske genregreb, improviserede scener og optagelser on location. I 1999 modtog han Special Commendation ved Prix Europa for dokumentarfiktionen “Det indre Hotel” (1998). I 2001 vandt han Prix Europa og modtog samtidig Dansk Blindesamfunds radiospilpris for “Polterabend” (2000). Sideløbende har Wedel fungeret som dramatiker ved især danske og svenske teatre. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.