Underviser

Robert Wilson

Amerikansk instruktør, dramatiker og scenograf med baggrund i kunst og arkitektur. Har igennem tiden arbejdet sammen med en lang række internationale kunstnere,  bl.a. Heiner Müller, Allen Ginsberg, David Byrne og Marina Abramovic.  Slog igennem international med “Einstein on the Beach” (1976), produceret I samarbejde med Philip Glass, og har med denne og en lang række andre produktioner medvirket til at forandre teatrets scenografiske formsprog med sin markante geometriske stil og enkle farvesprog. Wilson har skabt markante forestillinger i samarbejde med amerikanske og europæiske teatre og operahuse, fx  iscenesættelser af store klassikere  fra Shakespeare til  Wagner, men også musicals som “The Black Rider”(1991). Sidstnævnte blev opført på Betty Nansen-teatret I 2000, hvor hans iscenesættelse af “Woyzeck”(2000) med musik af Tom Waits fik premiere. I 2002 skabte Wilson Arne Jacobsen-hyldesten “The White Town” (Bellevue) Parallelt med opsætninger på teatre og operahuse har Wilson iscenesat en række museers rum og samlinger, blandt andet i installationen “Anna did’nt come home that night” (2000) på Kunstindustrimuseet.
Robert Wilsons “Monsters of Grace II”, blev produceret af SWR og opført ved ARD Hörspieltage i december 2013 som live-hørespil med en international besætning og en typisk Wilson-scenografi.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.