Underviser

Pernille Kragh

Pernille Kragh
Cand.mag i Teater- og Performancestudier med speciale i radiodrama. Bestyrelsesmedlem i Radio Drama Netværk. Temaredaktør på teatermagasinet Peripeti på særnummer om Audiodrama (Udkommer december 2014). Producerer selv dramatik både for scenen og radioen. Tidligere instruktørassistent for Giacomo Ravicchio (Meridiano Teatret) og Moqi Trolin (pt. Fremtiden med De Flyvende Grise), samt dramaturgassistent for Mette Wolf (tidl. Betty Nansen)

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.