Underviser

Bente Larsen

Bente Larsen
f 1962, Cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling.
Project manager, DigHumLab DK, Aarhus Universitet. Projektkoordinator, radioprojektet LARM, Københavns Universitet (2010-13). Ass. medlem af forskningsprojektet RAMUND. Formand for Radio Drama Netværk. Forskning og undervisning indenfor tv- og radiodramatik med udgivelser indenfor feltet. I de seneste år særligt fokus på praksisbaseret undervisning i radiodramaproduktion på KU i samarbejde med DR og på Vallekilde Højskole.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.