Underviser

Jakob Thygesen

Jakob Thygesen blev uddannet som cand. comm. fra RUC i 2000. Efter et års tid i DR’s Kulturafdeling kom han til DR Historie, hvor han har været med til udtænke programserier som ”Husker du…” og ”24 timer vi aldrig glemmer”. Jakob har også tilrettelagt DR2-temaerne ”Kødland” og ”Vi elsker våben”. I sidstnævnte møder han nogle af våbenindustriens største aktører i et forsøg på at finde frem til, hvorfor vi forsøger at skabe fred ved hjælp af noget så ufredeligt som våben.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.