Underviser

Peter Vedel Kessing

Menneskeretsjuristen og Ph.d. Peter Vedel Kessing har arbejdet med menneskerettigheder i over 15 år og har dybdegående indsigt i lovgivning i forhold til asyl- og flygtningespørgsmål. Vedel Kessing forsker primært i anti-terrorisme, internationale menneskerettigheder og humanitær folkeret med særlig fokus på retten til ikke at blive udsat for tortur og vilkårlig tilbageholdelse samt retten til at leve. Udover det er Vedel Kessing medlem af flere internationale ekspertkomiteer, der behandler tortur og terrorisme.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.