Underviser

Elisa Kragerup

Uddannet i 2010 fra Statens Teaterskole, hvor hun under sin uddannelse iscenesatte Kabale og kærlighed (2009) og Farlige forbindelser (2010).

Har bl.a. iscenesat: Tisvildelejerevyen 2002 & 2003, Københavnerrevyen 2004 & 2005, Dragsholmrevyen 2007, Sort samvittighed på Plan-B (2008), på Nørrebro Teater (2009), på Husets Teater (2009), Syg ungdom på Aalborg Teater (2009) og Hvid Magi på Betty Nansen Teatret (2010).

Har på Det Kongelige Teater instrueret v. Eventministeriet (2009) samt Den unge Werthers lidelser (2010) og Kabaret Royal (2011).

Desuden: har haft opgaver som instruktørassistent på Kaleidoskop, Folketeatret, Nørrebros Teater og Stockholms Stadsteater. Har været vært for P1-programmet "Børneboxen".

Er en del af Det Røde Rum, Det Kongelige Teaters bud på et genopfundet teater.

Modtog i 2011 en Reumert som Årets Instruktør for de to forestillinger Den Unge Werthers Lidelser på Det Kongelige Teater og Anne Linnet-teaterkoncerten Hvid Magi på Betty Nansen Teatret. Samtidig blev disse to forestillinger også hædret som henholdsvis Årets Forestilling og Årets Musikteater/show. Hermed vandt hun tre priser som den første nogensinde til en Reumertuddeling.

Fik i 2012 Reumert-prisen for Shakespeare-dramatiseringen Sonetter

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.