Underviser

Stefan Larsson

Instruktør og skuespiller

Stefan Larsson begyndte sin skuespillerkarriere som statist hos Ingmar Bergman på Kungliga Dramatiska Teatern (Dramaten) i Stockholm, hvor han i perioden 1984–1990 også arbejdedesom instruktørassistent og rekvisitør – og desuden fik små skuespillerroller: ”Jeg arbejdede i alle tænkelige afdelinger på teatret; det var mit universitet.”

I begyndelsen af 1990’erne var Stefan Larsson en central del af det progressive Teater Galeasen i Stockholm. Herefter arbejdede han som skuespiller på Sveriges største scener, blandt andet med Ingmar Bergman i Schillers Maria Stuart og Lars Norén i Personkreds 3:1. Desuden har han medvirket i tv-serier og spillefilm.

I 1997 debuterede han som instruktør med Lars Noréns Rumäner og har siden iscenesat omkring 30 forestillinger, de fleste på Dramaten og mange på Store Scene. Herudover har Stefan Larsson introduceret meget nyskrevet og europæisk dramatik i Sverige.

I 2002 blev han udnævnt som kunstnerisk chef for Dramatens eksperimental-scene Elverket, hvor han har haft succes med at trække et stort publikum til den moderne dramatik.

I 2004-2008 var Stefan Larsson fast medlem af Dramatens dramaturgiat. I dag sidder han i Ingmar Bergman Festivalens kunstneriske råd.

Siden 2009 Teaterchef på Aarhus teater
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.