Underviser

Liesbeth Wildschut

Uddannet danser fra Fontys Dance Academy 1973, har som danser og koreograf arbejdet med forestillinger for børn. Har siden 1995 undervist i dansehistorie, danseteori og dansedramaturgi. Hendes ph.d. fra 2003 handlede om børns oplevelse af dramatiske danseforestillinger. Hendes hovedforskningsområde inkluderer emotionelle og fysiske indlevelsesstrategier hos personer, som ser dans. Hun er medredaktør af Routledge Reader Contemporary Choreography (2009) og formand for det hollandske selskab for danseforskning.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.