Underviser

Aslak Moe

Aslak Moe er uddannet sceneinstruktør fra Statens Teaterskole, København 1999. Har iscenesat forestillinger på bl.a. Det Norske Teater, Sogn og Fjordane Teater, Radioteatret, Hedmark Teater og Helsinborg Stadsteater. Aslak har også arbejdet som dramatiker og dramaturg ved flere teatre i Norge.  I 2011 var Aslak dramaturg og researcher for Antigone - En Dokumentarisk Iscenesættelse, et samarbejde mellem Rimini Protokoll (Tyskland), Nationaltheatret og Dramatikkens Hus.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.