Underviser

Emma Balcázar

Emma Balcázar er uddannet dramapædagog og filminstruktør fra Den Danske filmskole 2005.Både før og efter sin tid på Filmskolen har Emma beskæftiget sig med filmskuespil. Emma har efter sin egen metode i flere år coachet og undervist elever fra Statens Teaterskole, Aarhus Teaterskole og Odense Teaterskole, samt medlemmer af Skuespillerforbundet. I 2012 blev Emmas film TRO, HÅB OG SEX nomineret til en Robert, og lige nu er Emma igang med at udvikle sin første spillefilm i samarbejde med Alphaville og New Danish Screen.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.