Underviser

Anna Grip

Anna Grip var leder af Skolen for Moderne Dans i København fra 2000 til 2004. Hun er uddannet fra Balettakademien i Stockholm. Som pædagog og prøveleder har hun arbejdet for adskillige især nordiske kompagnier som Nye Carte Blanche, Kenneth Kvarnström, Per Jonsson Company, Caprioli Dans m.fl. Hun har i Danmark undervist på Nyt Dansk Danseteater og i Dansens Hus. Af andre steder kan nævnes Rosas, Balettakademien, Danshögskolan m.fl.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.