Underviser

Bent Lohmann

Bent Lohmann har diplomuddannelse i ledelse, FDL, og Master i Ledelse og Organisationsudvikling, MMD. Han har beskæftiget sig indgående med produktionsprocesser og ledelse. Har arbejdet med teater siden 1983 som produktionsleder og producent på gruppeteatre, egnsteatre, Den Storkøbenhavnske Landsdelsscene og Det Kongelige Teater.
Har arbejdet med alle former for børne-, unge- og, voksenteater, moderne dans, ballet, opera og performanceprojekter heraf har mange været internationale produktioner og co-produktioner. Har arbejdet som producent, med teknisk produktion (lyd, lys, scenografier, effekter mm.), produktionsledelse, administrativ leder og økonomistyring.
Ud over arbejdet som egnsteaterkonsulent arbejder han som Ledelseskonsulent i eget konsulentfirma og som teknisk producent for HamletScenen.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.