Underviser

Kirsten Dahl

Kirsten Dahl er cand.mag. og ph.d. stipendiat. Bifag i Samfundsfag og hovedfag i Dramaturgi fra Aarhus Universitet. Tillægsuddannelsen i Journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole. Siden 1995 anmelder på Århus Stiftstidende og Børneteateravisen.
Hun har arbejdet som administrator på Carte Blanche og med PR og formidling på Granhøj Dans og GRAN – teater for dans. Undervist i teater i mange år på højskoler, gymnasier, seminarier og universiteter. Været  vejleder på Dramatiker Væksthus. Foretaget teaterfaglige evalueringer som konsulent, som medlem af Århus Kunstråd, og evalueret Statsensemblet for Børneteater i Danmark, Corona La Balance og Danish Festival i New York for Scenekunstcentret.    
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.