Underviser

Runar Hodne

Norsk teater- og filminstruktør, uddannet fra Statens Teaterhøgskole.

Har  blandt andet iscenesat:
Nokon kjem til å komme, Fruen fra havet, Byggmester Solness, En folkefiende alle på Nationaltheatret og desuden iscenesat på Rogaland Teater, Den Nationale Scene, Det Norske Teatret, Aarhus Teater og Teatro Della Limonaia i Firenze. I 2007 blev han en del af den kunstneriske ledelse på Torshovteatret, hvor han har iscenesat Faust og Volpone – En komedie uten kjærlighet.

Film blandt andet:
Mot Moskva, i samarbejde med Jo Strømgren.

Runar Hodne modtog Heddaprisen i 2001, for bedste iscenesættelse af Nokon kjem til å komme og har modtaget to Reumert-priser for Anna Karenina på Aalborg teater.

Har på Det Kongelige Teater iscenesat En skærsommernatsdrøm 2012

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.