Underviser

Laboratoriet

Laboratoriet ved Bora Bora (tidl. Entré Scenen) i Århus har eksisteret siden 2005 som et forum for praktisk, kunstnerisk forskning og eksperimenter. Et forum for professionelle scenekunstnere, hvor man kan afprøve og udvikle metoder, ideer og samarbejder.
Et frirum, hvor man uden pres fra publikum, penge, anmeldere, chefer og deadlines kan fordybe og forny sig. Eksperimenter er ikke workshops eller frie residencies, men et stykke praktisk kunstnerisk forskningsarbejde, som er lønnet.
Resultater og refleksioner fra eksperimenterne samles og videreformidles til andre scenekunstnere, forskere og studerende, bl.a. via hjemmesiden.
Laboratoriet drives af: Barbara Simonsen, Isabelle Reynaud og Deborah Vlaeymans.
http://www.laboratoriet.org

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.