Underviser

Forsøgsstationen

Forsøgsstationen blev etableret i november 2009 i den gamle biograf Boulevarden på Vesterbro i hjertet af København, med den vision, at være et åbent værksted for alle professionelle scenekunstnere, som ønsker at arbejde med kunstnerisk forskning, udvikling og træning inden for scenekunstens mange genrer. Gennem Forsøgsstationens to første leveår har et utal af forsøgsprojekter, træningssessions, kunstneriske saloner, udveksling og møder allerede fundet sted, dels organiseret af den kunstnerisk ledelse, dels af Forsøgsstationens egne medlemmer. Og nye større planer er på vej.
Flere forsøgsprojekter på Forsøgsstationen er baseret på samarbejde, bl.a. med Teater og Performance studiet under Københavns Universitet, Efteruddannelsen under Statens teaterskole, Laboratoriet i Århus, Uafhængige Scenekunstnere samt en lang række enkeltstående kunstnere i ind- og udland.
Forsøgsstationen er støttet af Scenekunstudvalget under Kunstrådet og dens kunstneriske ledelse består af skuespiller Øyvind Kirchhoff og instruktør Lotte Faarup.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK