Underviser

Forsøgsstationen

Forsøgsstationen blev etableret i november 2009 i den gamle biograf Boulevarden på Vesterbro i hjertet af København, med den vision, at være et åbent værksted for alle professionelle scenekunstnere, som ønsker at arbejde med kunstnerisk forskning, udvikling og træning inden for scenekunstens mange genrer. Gennem Forsøgsstationens to første leveår har et utal af forsøgsprojekter, træningssessions, kunstneriske saloner, udveksling og møder allerede fundet sted, dels organiseret af den kunstnerisk ledelse, dels af Forsøgsstationens egne medlemmer. Og nye større planer er på vej.
Flere forsøgsprojekter på Forsøgsstationen er baseret på samarbejde, bl.a. med Teater og Performance studiet under Københavns Universitet, Efteruddannelsen under Statens teaterskole, Laboratoriet i Århus, Uafhængige Scenekunstnere samt en lang række enkeltstående kunstnere i ind- og udland.
Forsøgsstationen er støttet af Scenekunstudvalget under Kunstrådet og dens kunstneriske ledelse består af skuespiller Øyvind Kirchhoff og instruktør Lotte Faarup.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.