Underviser

Alice Theilgaard

Alice Theilgaard - Professor, Dr.med & Cand. Psych. Uddannet cand.psych. i 1951 og straks ansat som psykolog på Det psykotekniske Institut. I 1955 kom hun til Rigshospitalets psykiatriske afdeling, hvor hun ni år senere blev udnævnt til chefpsykolog. I 1990 blev hun udnævnt til adjungeret professor i sundhedspsykologi. I 1980’erne blev AT supervisor ved Dansk Psykiatrisk Selskabs efteruddannelseskurser i psykoterapi. Her havde hun kontakt med en lang række psykiatere og psykologer, bl.a. englænderen M. Cox. Sammen skrev de bogen Mutative Metaphors in Psychotherapy, 1987. Både Cox og AT var inspireret af Shakespeare, og i 1987 blev AT Honorary Research Fellow ved Shakespeare Institute, University of Birmingham i England.
I forlængelse af bogen, der fik stor betydning for moderne psykoterapeutisk teknik, har AT skrevet om narrativitet, kunst og psykoterapi, ligesom hun har samarbejdet med Royal Shakespeare Company. I bogen Shakespeare as Prompter, 1994, udfolder hun sammen med Cox teorierne om kunst, litteratur og psykoterapi.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.